ΑγώνεςΑκαδημίαΝέαΦιλικός Αγώνας εναντίων Ειρήνης Πετρούπολης

September 18, 2022
Με μεγάλη μας χαρά το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ομάδα Κ17 έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι σε επίπεδο αντρών, με την βοήθεια των προπονητών μας (ως παίκτες).
Οι πρώτοι αθλητές μας που ήρθαν στην ακαδημία το 2013 (6-7ετών) ήταν οι πρωταγωνιστές στο αγώνα του Σαββάτου και αυτό ήταν τουλάχιστον συγκινητικό.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε εναντίον της Ειρήνης Πετρούπολης στο γήπεδο ΑΛΚΥΩΝ Β’ και ήταν όλοι εκεί για να δουν απο κοντά την προσπάθεια μας και να στηρίξουν με όλη τους την δύναμη αυτό το νέο βήμα στην ιστορία μας!!!
Για την ιστορία η ομάδα μας επικράτησε με 3-2 και ανατροπή στην ανατροπή.
Σκόρερ για αυτό το ιστορικό φιλικό κατα σειρά ήταν οι: Χαράλαμπος Τσιρόπουλος , Χρίστος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Γεωργαμλής.
1/1 λοιπόν για αυτήν την φανταστική οικογένεια που δημιουργήσαμε…

Η αντίπαλη ομάδα κατεβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α (Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) και αποτελεί πρότυπο και για εμάς καθώς αποτελείται απο νέα παιδιά απο τα σπλάχνα της ακαδημίας. Συγχαρητήρια λοιπόν στον σύλλογο της Ειρηνη Πετρουπολης και καλή επιτυχία στην νέα τους προσπάθεια!!!

Στόχος μας, την μεθεπόμενη σεζόν να είμαστε και εμείς στην ίδια θέση!!!!
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει και τον σύλλογο της Πετρούπολης για την πρόσκληση!

Έλα κι εσύ να γίνεις μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ...

Σχετικά με το Maroussi City

Marousi-City-small

Με αγάπη στο παιδί αρχικά, έχουμε καθήκον να το εισάγουμε στον ομαδικό αθλητισμό και να του μεταδώσουμε την έννοια της προσπάθειας , της συγκέντρωσης, του σεβασμού σε συμπαίκτη και αντίπαλο, και της ομαδικής δουλείας που προϋποθέτει η "νίκη"

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

All contents © copyright Maroussi City Soccer Club. All rights reserved.